Menu Close

Taksi Tirane – Elite Taxi Tirana

Rezervo Tani

Merr Taxi ne Tirane duke shperndare vendndodhjen tuaj me aplikacionin Whatsapp ose Viber tek nr dhe ne do gjendemi me shpejtesi prane jush.

Na kontaktoni ne numrin e telefonit nr dhe na informoni mbi vendndodhjen tuaj.

Mund te prenotoni taksi tek Elite Taxi Tirana duke na shkruar mesazh ne aplikacionet si Whatsapp ose Viber .

Kërkoni taksinë tuaj në celular
prenotoni taksinë tuaj taxi elitare tirana në celular
Rezervoni taksinë tuaj në pak sekondë!
Ju mund të rezervoni kabinën tuaj në pajisjen tuaj celular. Thjesht vizitoni faqen tonë të internetit në çdo pajisje të zgjuar celulare, plotësoni detajet tuaja, merrni një konfirmim të menjëhershëm të tekstit dhe në pak minuta do të keni një taksi në derën tuaj.
Karakteristikat e celularit Elite Taxi:

03 pasi të vijë shoferi juaj, do të merrni një njoftim të dytë për tekstin //
Rezervoni online 24 orë në ditë:
Siti ynë celular punon në të gjitha pajisjet: aeroportin e rinasit nene tereza Android, iOS dhe Windows Mobile!
Elite Taxi Cab po rezervon të drejtën për të ndryshuar çmimet me taksimeter, tarifat dhe automjetet sipas gjykimit tonë, dhe pa paralajmërim.

taxi ne tirane

Pse zgjidhni Elite Taxi Tirana për udhëtimin tuaj

taksi tirane elite

Në Elite Taxi Tirana, ne e dimë se sa e rëndësishme është të marrësh lehtësi gjatë udhëtimit rinas aeroport. Koha dhe buxheti juaj janë të çmuar, veçanërisht kur jeni me pushime. Pra, ne sigurohemi që të merrni zhurmën më të mirë për kokën tuaj duke ju gjetur taksitë më të lira dhe rrugët më të mira.

Ne krenohemi me cilësinë, kështu që gjithmonë do të dini se çfarë të prisni kur të vijë taksisti. Kur doni të kaloni nga  në Muzeun e Historisë Natyrore, nuk dëshironi të humbni kohë dhe energji duke kuptuar se si. Këtu hyjmë – duke e bërë udhëtimet tuaja ne Tirane më të lehta  me taxi në çdo kohë.

Tarifat e taksive ne tirane

 • Ndaloni të prisni për taksi rinas jokonkurrues me tarifa të shtrenjta,
 • rezervoni taksinë tuaj me më të mirët në.
  Numri ynë është . Na telefononi dhe provoni shërbimin tonë lokal taksi!
  Taxi i përballueshëm Tirane
  Të jetosh në qytet mund të jetë i shtrenjtë, por kjo nuk do të thotë që taksi juaj duhet të jetë.
 • Shqetësimi i shumë njerëzve kur kërkojnë një mënyrë transporti është gjetja e një shërbimi të përballueshëm; kjo është arsyeja pse shumë
 • zgjedhin të ngasin autobusin. Ndërsa autobusi mund të jetë i lirë, është gjithashtu shumë më i ngadalshëm pasi nuk do të marrë rrugën më të drejtpërdrejtë taxi tirana aeroport rinas ose të përshtatshme për ju me taksimeter. Autobusët gjithashtu mund të mbingarkohen, gjë që jo vetëm që është e pakëndshme, por gjithashtu mund të
 • rrudhë rrobat në rrugën tuaj për të punuar ose një parti të rëndësishme.

elitetaxitirana